Werkt wilde groeiolie echt?

Verzachtende middelen zoals olijf- en kokosolie en cacaoboter bedekken het oppervlak van de haarschacht om kroezen te ontwarren, te versterken en te minimaliseren. Omdat de haarolie kroezen helpt minimaliseren, kan het minder tijd kosten om uw haardroger te gebruiken om een rechte stijl te bereiken, wat de bewering van het merk ondersteunt dat het de föhntijd verkort.

Werkt wilde groeiolie echt?

Verzachtende middelen zoals olijf- en kokosolie en cacaoboter bedekken het oppervlak van de haarschacht om kroezen te ontwarren, te versterken en te minimaliseren. Omdat de haarolie kroezen helpt minimaliseren, kan het minder tijd kosten om uw haardroger te gebruiken om een rechte stijl te bereiken, wat de bewering van het merk ondersteunt dat het de föhntijd verkort. Over het algemeen werkte Wild Growth (min of meer). Het is dus zeker geen oplichterij, maar het is ook geen geweldig product.

Wild Growth verbeterde mijn haargroei - maar niet verbazingwekkend (misschien 1 inch meer dan normaal). Zeker, ze zouden niet voor iedereen verschijnen (daar ben ik het beste voorbeeld van). Maar er is nog steeds een kans dat je ook 1 van deze problemen krijgt. Maar in mijn geval was een fles van 4 oz genoeg voor ongeveer anderhalve maand.

Het hangt er dus echt van af hoe vaak je het toepast. Maar als je het elke 2 dagen toepast, zou ik het minstens 1 maand moeten volhouden. Nu - naar mijn mening zou je een effect moeten zien na maximaal 1 maand. Het zal geen grote zijn, maar er zou een effect moeten zijn.

Het ding is - daar klaagden meer dan 10 mensen over, waardoor ik denk dat het echt is. Studies hebben aangetoond dat bepaalde plantaardige oliën ontstekingsremmende en huidbarrière-herstellende effecten hebben, waaronder Wild Growth-haarolie voor randen. Uw massagebehandelingen helpen de schade aan uw randen te verminderen door uw hoofdhuidfollikels te activeren en te stimuleren en dikkere haargroei te stimuleren. Nadat je je haar zoals normaal hebt gewassen, breng je 5-15 druppels Wild Growth Hair Oil aan op je hoofdhuid en haar, masseer grondig om een gelijkmatige verdeling te garanderen.

De mix van natuurlijke oliën in de Wild Growth Hair Oil kalmeert de hoofdhuid, terwijl ingrediënten, zoals granaatappel en acerola-kers, hoge niveaus van antioxidanten bevatten die ontstekingen helpen verminderen. Mijn belangrijkste aanbeveling is echter een haarsupplement, omdat het echte wonderen doet voor de haargroei. Houd er rekening mee dat er geen haargroeiproduct op aarde is dat geliefd is bij 100% van de kopers, inclusief Wild Growth haarolie voor randen, dus je moet zien wat de meerderheid zegt over elk haargroeiproduct en je eigen oordeel vellen. Gezien al het harde werk dat ik na de behandeling heb gedaan (mijn haar constant wassen, de olie heel vaak aanbrengen), denk ik niet dat het de moeite waard is om te gebruiken.

Mijn haar is normaal gesproken ook behoorlijk droog, maar het is niet kinky - dus het was constant vettig van deze olie. Als je meer wilt weten over andere haargroeiproducten en oliën naast Wild Growth-olie, kun je eroverheen springen en mijn gids voor haargroeioliën HIER bekijken. Zie hoe aloë vera en amandelolie voor haargroei zullen werken om je randgroei en minder gespleten haarpunten te geven. Het zachtjes wrijven en masseren van de dunner wordende randgebieden van je hoofdhuid met de Wild Growth haaroliemengselbehandelingen kan een even belangrijke rol spelen bij het opnieuw laten groeien van haar in die gebieden.

Als je op mij lijkt, heb je waarschijnlijk je frustraties voor dunner haar meegenomen naar goede oude Google, in de hoop een wonderproduct te ontdekken dat de gezondheid van je haar zal stimuleren, maar laten we eerlijk zijn, nog belangrijker je manen dikker zal maken en groei zal veroorzaken. De meeste zijn niet eens nuttig voor de haargroei, maar ze maken de lijst langer (dat is het doel in veel actuele producten). En niet ALLEEN Wild Growth haarolie voor randen, er zijn andere geweldige producten zoals Hairfinity Botanical haarolie die het opnemen tegen de authentieke Wild Growth haarolie-ingrediënten en je binnen enkele weken het resultaat geven dat je nodig hebt.

Leave Message

Required fields are marked *