Is haargroeiolie effectief?

De dermatoloog verklaarde dat haarolie de haargroei bevordert, een pure mythe is. Oliën kunnen je haar voeden, maar ze kunnen de haargroei niet initiëren.

Is haargroeiolie effectief?

De dermatoloog verklaarde dat haarolie de haargroei bevordert, een pure mythe is. Oliën kunnen je haar voeden, maar ze kunnen de haargroei niet initiëren. Dus als je denkt dat haaroliën haaruitval stoppen en de haargroei bevorderen, heb je het mis. Als je echte haargroei wilt, pak dan een fles van de beproefde haargroeioplossing Rogaine.

Omdat het minoxidil bevat, het enige door de FDA goedgekeurde medicijn voor haargroei, beveelt het Beauty Lab dit aan voor dunner wordend haar dat een boost nodig heeft die veel andere producten niet kunnen geven. Perfect voor iedereen in de beginfase van haaruitval, het is klinisch bewezen dat deze behandeling helpt bij het opvullen van de hiaten. Deze set haarbehandelingen wordt geleverd in een verpakking van 12 voor gerichte behandelingen. Deze behandelingen zijn speciaal ontworpen om dunner wordend of beschadigd haar op te vullen en kunnen één keer per week worden gebruikt voor matig haarverlies of tot drie keer per week voor ernstigere schade.

„Dit product heeft de look en feel van mijn haar echt verbeterd”, zegt een recensent. Het is nu een paar maanden geleden en ik zie veel nieuwe haargroei. Een andere veel voorkomende reden waarom veel haargroeiproducten falen, is de kwaliteit van de ingrediënten. Dus hoewel bijvoorbeeld is bewezen dat rozemarijnolie haargroei-eigenschappen heeft, betekent dat niet dat een haargroeiolie die het bevat zeker je haar zal laten groeien.

Door Kaleigh Fasanella en Audrey Noble Het is om deze reden dat mensen snel elke remedie kunnen proberen die resultaten belooft. En we snappen het; die foto's voor en na zullen je echt raken. De technologie achter haargroei- en haarverliesbehandelingen is de afgelopen jaren ook verbeterd, hoewel het vermeldenswaard is dat sommige van deze behandelingen duur en onhoudbaar kunnen zijn. Omdat niet iedereen het zich kan veroorloven om honderden te laten vallen tijdens een behandeling op kantoor, wenden veel mensen zich tot natuurlijke en doe-het-zelf-alternatieven.

Garshick is het daarmee eens, en merkt op dat alles wat echt bekend is over ricinusolie voor haargroei, is dat het ricinolzuur dat erin wordt aangetroffen de bloedsomloop in de hoofdhuid kan stimuleren en vervolgens gezonder en sterker haar kan bevorderen, maar dit is op dit moment allemaal speculatief. „Er is geen overtuigend bewijs dat ricinusolie de hergroei van haar kan bevorderen”, zegt ze. Om voor te stellen dat ricinusolie de haargroei versnelt, is een strak gereguleerd proces (één centimeter per maand) waarvoor door de FDA goedgekeurde medicijnen voor haaruitval geen invloed hebben, belachelijk, stelt hij. Zonder legitiem klinisch bewijs is er geen manier om te zeggen of ricinusolie de haarverzorgingsremedie is - alles wat sommige mensen beweren dat het zo is.

Dat gezegd hebbende, zolang u eerst uw arts raadpleegt, zou het geen probleem moeten zijn om er zelf mee te experimenteren om te zien hoe en of het voor u werkt. Dus totdat er meer wetenschappelijk onderbouwde informatie over dit onderwerp is, is het het beste om gloeiende getuigenissen met een korreltje zout te nemen. Naast het product zelf heeft de massagetechniek die wordt gebruikt bij het aanbrengen van olie ook een groot aantal voordelen. Regelmatig oliën kan voorkomen dat het haar wordt beschadigd door vervuiling en chemicaliën die in shampoo aanwezig zijn.

Het kan ook vocht, glans en glans verhogen en mogelijk haaruitval voorkomen. Door deze richtlijnen te volgen, kunt u veilig met etherische oliën experimenteren en kijken of ze nieuwe haargroei voor u bevorderen. Je kijkt naar een van de beste hechtingsoliën in het spel, een super populaire keuze om gebroken haar weer in elkaar te zetten. Elk van hen werkt op verschillende manieren, dus of ze effectief zijn of niet, hangt af van wat uw groeiprobleem veroorzaakt en wat uw haargroeidoelen zijn.

De meeste haargroeioliën die je kunt kopen, zullen het haar niet echt sneller laten groeien, maar bevorderen eerder de groei door breuk en schade te beteugelen. Garodia benadrukt het belang van het begrijpen van de behoeften van je haar en het dienovereenkomstig kiezen van je olie. Dat gezegd hebbende, als je nog steeds ricinusolie wilt proberen voor de haargroei, ondanks dat het geen echt wetenschappelijk bewijs heeft, kun je dat volledig doen, ongeacht het haartype. De van nature voorkomende menthol in etherische olie van pepermunt kan de bloedcirculatie in de hoofdhuid verbeteren, wat de gezondheid van het haar kan verbeteren.

De ontstekingsremmende middelen in rozemarijn blijken de haarzakjes te stimuleren en de haargroei te bevorderen. De reden waarom hij geen voorstander is van haarolie is omdat wanneer je olie rechtstreeks op de hoofdhuid aanbrengt, „het de follikels blokkeert en de pH-waarde verlaagt. Wanneer je daar opbrengsten van begint te zien, kun je beginnen te experimenteren met haargroeioliën om de haargroei te versnellen - misschien ook wat dikte toevoegen. Dus hoewel er geen magische olie is die je haar langer maakt in minder tijd, betekent gezond haar minder breuk en minder breuk betekent voller haar.

Hoewel er meer onderzoek nodig is, zijn er een paar onderzoeken die aantonen dat specifieke oliën de haargroei bevorderen, met name bergamotolie, kokosolie, olijfolie en etherische olie van pepermunt, zegt Dr... Maar de beste manier om de haargroei te helpen, is door te voorkomen dat het op een punt komt waarop het dunner wordt. Als het ingrediënt bijvoorbeeld een dragerolie is, moet het bovenaan de lijst staan om een impact te hebben op je haargroei, omdat drageroliën minder krachtig zijn. Rozemarijnthee en rozemarijnolie worden al eeuwenlang gebruikt om roos te voorkomen en grijzend haar op natuurlijke wijze te kleuren.

.

Leave Message

Required fields are marked *