Hoe maak je haargroeiolie om te verkopen?

Recept voor natuurlijke haargroeiolie 2 eetlepels gefractioneerde kokosolie, 1 eetlepel avocado-olie, ½ eetl ricinusolie, 1 theelepel jojoba-olie, 2 druppels etherische olie van cipres, 2 druppels etherische olie van cederhout of etherische olie van pepermunt, 2 druppels etherische olie van rozemarijn. My DIY haargroeiolie is alles wat je wilt in een haarverzorgingsbehandeling die zelfgemaakt en volledig natuurlijk is.

Hoe maak je haargroeiolie om te verkopen?

Recept voor natuurlijke haargroeiolie 2 eetlepels gefractioneerde kokosolie, 1 eetlepel avocado-olie, ½ eetl ricinusolie, 1 theelepel jojoba-olie, 2 druppels etherische olie van cipres, 2 druppels etherische olie van cederhout of etherische olie van pepermunt, 2 druppels etherische olie van rozemarijn. My DIY haargroeiolie is alles wat je wilt in een haarverzorgingsbehandeling die zelfgemaakt en volledig natuurlijk is. De anagene fase van haargroei is de eerste fase in de haargroeicyclus en ook de meest cruciale. Een populaire keuze voor haarverzorging, arganolie bevat vitamines en vetzuren, die gunstig zijn voor je haar en hoofdhuid.

Daarnaast zijn er talloze essentiële oliën die je kunt toevoegen als je van plan bent om het op je hoofdhuid te gebruiken voor haargroei. Druivenpitolie is lichtgewicht en niet vet, dus het is niet zwaar voor het haar, maar hydrateert nog steeds de hoofdhuid en verzorgt het haar, terwijl het ook een natuurlijke hittebeschermer is en helpt haaruitval te voorkomen. Deze studie was vooral belangrijk omdat het niet alleen aantoonde dat 5% etherische olie van lavendel verdund in jojoba-olie net zo effectief was als een 3% minoxidil-oplossing (gevonden in producten zoals Rogaine voor mannen), het was ook veiliger. Naast een goede oliebasis die bij je haartype past, zou ik etherische oliën gebruiken voor een extra boost, vooral als je van plan bent je DIY haargroeiolie in je hoofdhuid te masseren.

Er zijn een paar dingen die je kunt doen naast DIY Hair Growth Oil die een gezonde haargroei bevordert. Het enige wat je nodig hebt zijn een of twee van de drageroliën die ik hieronder heb, met de mogelijkheid om extra etherische oliën toe te voegen om de gezondheid van je haar of hoofdhuid te verbeteren voor de perfecte haaroliemengsel. Van kokosolie is aangetoond dat het eiwitverlies vermindert en onderzoekers hebben ontdekt dat het de enige olie is die dit doet. Kies uit drager- en etherische oliën om de hoofdhuid te voeden en te hydrateren voor maximale haargroei met deze doe-het-zelf haarolie.

Het is geweldig om je hoofdhuid een paar keer per week te masseren om haaruitval te voorkomen en de gezondheid van het haar te verbeteren. Ik heb alle oliën behalve de tijmolie, ik gebruik gewoon een andere olie die goed is voor de hoofdhuid zoals wierook.

Leave Message

Required fields are marked *