Laat het haar olijfolie groeien?

Olijfolie bevat eiwitten, antioxidanten en antimicrobiële middelen die kunnen bijdragen aan gezond haar. Na verloop van tijd kan het behandelen van je haar met olijfolie werken om je haarzakje te versterken, de levensduur van elk haar te verlengen en het lijkt alsof je haar sneller groeit.

Laat het haar olijfolie groeien?

Olijfolie bevat eiwitten, antioxidanten en antimicrobiële middelen die kunnen bijdragen aan gezond haar. Na verloop van tijd kan het behandelen van je haar met olijfolie werken om je haarzakje te versterken, de levensduur van elk haar te verlengen en het lijkt alsof je haar sneller groeit. Er zijn een paar onderzoeken die suggereren dat olijfolie een rol kan spelen bij de gezondheid van haar en hoofdhuid en mogelijk zelfs de haargroei kan bevorderen. Olijfolie is verrijkt met vitamine E, vetzuren, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen die bevorderlijk zijn voor de haargroei.

Het stimuleert de haargroei, voorkomt haaruitval, maakt haarschubben glad en glanzend. Bij regelmatig gebruik kan men gezond en volumineus haar bereiken. Daarom is het goed voor het haar. Ja, olijfolie versnelt de haargroei.

Je kunt zelfs olijfolie aanbrengen voordat je gaat wassen als je merkt dat het schrobben van je hoofdhuid de neiging heeft om je haarlokken te breken. Ten eerste was de OMG-you-have-to-try-it doe-het-zelf appelciderazijn voor je haar, en nu is het olijfolie voor je haar. Slecht eten, roken, alcohol drinken, stress, veroudering en zelfs genetica spelen ook een rol bij je haargroei. Omdat de lengte van de haarschacht evenredig is met de lengte van de anagene fase, hoe korter deze fase, hoe korter de haarschacht.

Andere mensen verliezen haar vanwege de DTH-hormonen waarvan bekend is dat ze de haarzakjesschachten verminderen. Olijfolie, etherische olie van jojoba, kokosolie, amandelolie, etherische olie van kamille, etherische olie van theeboom, etherische olie van Clary salie en arganolie zijn enkele van de beste oliën die op het haar kunnen worden gebruikt om de veroorzaakte schade om te keren. Omdat olijfolie een dikkere consistentie heeft, kan het het beste worden aangebracht als de laatste stap in je haarverzorgingsroutine nadat je eerst dunnere producten op waterbasis hebt aangebracht. Volgens deskundigen kan het masseren van je haar met olijfolie helpen het vocht in de haarschachten te verzegelen.

Overmatige styling van het haar met een heet gereedschap zoals een stijltang of krultang of föhn veroorzaakt schade aan de haarlokken. Een hoofdhuidmassage met olijfolie is een gemakkelijke, goedkope manier om te werken aan een gezonde haargroei en weg van een droge hoofdhuid. Het versterkt de haarschubben, ontdoet de hoofdhuid van roos en schilferige huid, verbetert de bloedcirculatie in de hoofdhuid, stimuleert de haargroei en voorkomt vergrijzing van het haar. Het masker is zeer effectief bij de behandeling van haarproblemen zoals haaruitval, gespleten haarpunten, broosheid, droog ruw haar dat vatbaar is voor beschadiging en meer.

Daarom kunt u ook olijfolie gebruiken om haaruitval te stoppen en het gehydrateerd, zacht en beheersbaar te houden. Tegenwoordig wenden steeds meer mensen zich tot olijfolie als onderdeel van hun haarverzorgingsroutine. Er is echter een theorie dat het innemen van items met veel gezonde vetten, zoals omega-3-zuren, waaronder olijfolie, de haargroei kan helpen stimuleren.

Bron: Dutchhairshop.nl

Leave Message

Required fields are marked *