Stopt olie de haargroei?

Oliën kunnen je haar voeden, maar ze kunnen de haargroei niet initiëren. Dus als je denkt dat haaroliën haaruitval stoppen en de haargroei bevorderen, heb je het mis.

Stopt olie de haargroei?

Oliën kunnen je haar voeden, maar ze kunnen de haargroei niet initiëren. Dus als je denkt dat haaroliën haaruitval stoppen en de haargroei bevorderen, heb je het mis. Het behouden van de gezondheid van de hoofdhuid is essentieel voor de schoonheid en groei van het haar. Overtollige olie in het haar voorkomt de natuurlijke groei, omdat het een schone en gezonde omgeving nodig heeft om zijn cyclus te starten.

Hoewel oliën de hoofdhuid conditioneert, zal het niet voorkomen dat het haar valt, noch zal het de snelheid van hergroei van het haar versnellen, zegt Dr. Apoorva Shah. Door Kaleigh Fasanella en Audrey Noble Het is om deze reden dat mensen snel elke remedie kunnen proberen die resultaten belooft. En we snappen het; die foto's voor en na zullen je echt raken.

De technologie achter haargroei - en haarverliesbehandelingen is de afgelopen jaren ook verbeterd, hoewel het vermeldenswaard is dat sommige van deze behandelingen duur en onhoudbaar kunnen zijn. Omdat niet iedereen het zich kan veroorloven om honderden te laten vallen tijdens een behandeling op kantoor, wenden veel mensen zich tot natuurlijke en doe-het-zelf-alternatieven. Garshick is het daarmee eens, en merkt op dat alles wat echt bekend is over ricinusolie voor haargroei, is dat het ricinolzuur dat erin wordt aangetroffen de bloedsomloop in de hoofdhuid kan stimuleren en vervolgens gezonder en sterker haar kan bevorderen, maar dit is op dit moment allemaal speculatief. „Er is geen overtuigend bewijs dat ricinusolie de hergroei van haar kan bevorderen”, zegt ze.

Om voor te stellen dat ricinusolie de haargroei versnelt, is een strak gereguleerd proces (één centimeter per maand) waarvoor door de FDA goedgekeurde medicijnen voor haaruitval geen invloed hebben, belachelijk, stelt hij. Zonder legitiem klinisch bewijs is er geen manier om te zeggen of ricinusolie de haarverzorgingsremedie is - alles wat sommige mensen beweren dat het zo is. Dat gezegd hebbende, zolang u eerst uw arts raadpleegt, zou het geen probleem moeten zijn om er zelf mee te experimenteren om te zien hoe en of het voor u werkt. Dus totdat er meer wetenschappelijk onderbouwde informatie over dit onderwerp is, is het het beste om gloeiende getuigenissen met een korreltje zout te nemen.

Het kan ook de treksterkte van het haar verhogen, kroezen verminderen, breuk voorkomen en het over het algemeen beter beheersbaar maken. Regelmatig olie aanbrengen kan de smering van de schacht verbeteren en haarbreuk helpen voorkomen. Het masseren van de olie in de hoofdhuid verhoogt de bloedcirculatie, wat de haargroei kan verbeteren. Het aanbrengen van olie op de hoofdhuid kan ook roos voorkomen.

Van etherische olie van cederhout wordt gedacht dat het de haargroei bevordert en haaruitval vermindert door de olieproducerende klieren in de hoofdhuid in evenwicht te brengen. Het heeft ook schimmelwerende en antibacteriële eigenschappen, die verschillende aandoeningen kunnen behandelen die kunnen bijdragen aan roos of haaruitval. Het biedt verschillende voordelen - Hydrateert het haar, voedt de wortels goed, versnelt de haargroei door de wortels te verdikken, helpt de hoofdhuid koel te houden, versterkt de haarzakjes, behandelt gespleten haarpunten, herstelt verloren glans, voegt volume en veerkracht toe aan de haartextuur, voorkomt roos en vermindert haaruitval. Garodia benadrukt het belang van het begrijpen van de behoeften van je haar en het dienovereenkomstig kiezen van je olie.

Kokosolie is een belangrijk ingrediënt voor haarmaskers die hard nodig zijn om je haar diep te conditioneren en het natuurlijke bescherming te bieden. Ondanks het feit dat oliën de essentiële functie van conditionering van de hoofdhuid vervult, zal het niet voorkomen dat het haar valt als u al last heeft van haaruitval. De essentiële vetzuren in amandelolie maken het een geweldige vochtinbrengende crème voor niet alleen de hoofdhuid, maar ook de haarschacht. Het heeft een hoge affiniteit voor haarproteïne, wat betekent dat het zich bindt aan eiwitten en gemakkelijk in de haarschacht kan doordringen.

Het vermindert haarbreuk Nog een ander voordeel van olijfolie is dat het je haar volumineus en dik houdt door de breuk in de gaten te houden. Eén studie toonde een toename van 34,5 procent van de haargroei aan bij degenen die gedurende 8 maanden oraal vitamine E hebben aangevuld, hoewel het belangrijk is op te merken dat de resultaten heel verschillend kunnen zijn wanneer ze rechtstreeks op het haar worden aangebracht. Meng verschillende druppels lavendelolie in 3 eetlepels dragerolie, zoals olijfolie of gesmolten kokosolie, en breng het rechtstreeks op je hoofdhuid aan. Deze olie, een triglyceride van laurinezuur (belangrijkste vetzuur), heeft een hoge affiniteit voor haareiwitten en kan vanwege zijn lage molecuulgewicht en rechte lineaire keten goed doordringen in de haarschacht.

Haarolie heeft zich verder verspreid dan de Ayurvedische praktijken, en velen gebruiken het om de gezondheid en levendigheid van hun haar te behouden. Als het niet mogelijk is om de olie's nachts aan te laten staan, kunt u uw haar een uur voordat u gaat baden oliën en uw hoofd omwikkelen met een warme handdoek. En als je met die laag olie in de zon stapt, „verwarmt de zon de olielaag, die op zijn beurt de interne structuur van het haar opwarmt en dan is al het vocht verdwenen. Als u zowel de haardikte als de haargroei wilt verbeteren, is rozemarijnolie een uitstekende keuze dankzij het vermogen om de celgeneratie te verbeteren.

.

Leave Message

Required fields are marked *