Kun je haarolie toevoegen aan nat haar?

Het aanbrengen van de olie terwijl het haar nat is, voedt en beschermt het tegen kroezen en vervuiling terwijl het opdroogt tot een subtiel glanzende versie van de natuurlijke textuur. Zodra het haar droog is, kunt u een beetje meer olie in uw handpalm pompen, het tussen uw handen wrijven en het over uw lengtes en punten gladstrijken.

Kun je haarolie toevoegen aan nat haar?

Het aanbrengen van de olie terwijl het haar nat is, voedt en beschermt het tegen kroezen en vervuiling terwijl het opdroogt tot een subtiel glanzende versie van de natuurlijke textuur. Zodra het haar droog is, kunt u een beetje meer olie in uw handpalm pompen, het tussen uw handen wrijven en het over uw lengtes en punten gladstrijken. Het aanbrengen van haarolie op droog haar is het beste als je specifieke oppervlakte- of textuurproblemen wilt aanpakken, zoals het bestrijden van kroezen of het maskeren van schade. De olie wordt glad en geeft onmiddellijk glans omdat het op het oppervlak van je lokken zit in plaats van erin te weken.

Voor degenen die een nauwe relatie hebben met föhns en andere hete gereedschappen, is haarolie absoluut essentieel. Gebruik het als een pre-stylingprimer voor hittebescherming en snellere föhnen. Breng 1-3 pompjes aan, afhankelijk van de lengte, op handdoekdroog haar en verdeel gelijkmatig. Na het stylen kun je een beetje olie op droog haar vegen als finishing touch voor glans en geur.

Vochtig haar heeft verhoogde schubben van de cuticula en een betere absorptie, daarom is het volledig voorbereid op het herstellende vermogen van olie. Wanneer u het haar na het wassen oliet, moet u eraan denken om de olie niet op de hoofdhuid aan te brengen, omdat dit het haar zou verzwaren. We brengen natuurlijke olie alleen op strengen aan; van middenlengtes tot uiteinden. Een gemengde stylingolie die goed werkt op droog haar, zoals Hairstory Hair Oil, helpt kroezen te verminderen en gladde, glanzende krullen te creëren.

Haaroliën zijn de perfecte aanvulling op stijlen die worden gedaan met warmtehulpmiddelen zoals föhns, krultangen of strijkijzers. Zodra het haar droog is, kunt u nog een pompje haarolie in je handpalmen gebruiken en het tussen je vingertoppen verwarmen. U hoeft zich niet meer af te vragen welke olie goed is voor het haar, we zullen u begeleiden om uw perfecte olie te vinden op basis van uw haartype en behoeften. Tegenwoordig heeft haarolie dezelfde voordelen, maar dan in de vorm van een moeiteloos stylingproduct dat elke dag kan worden gebruikt.

Trichologen raden aan om het haar niet te strak te binden, omdat masseren het haar van de wortels kan losmaken, waardoor ze vatbaarder worden voor breuk wanneer ze worden verzwaard. Ze voegt eraan toe dat veel vrouwen in India hun haar dagelijks oliën en vervolgens hun haar vlechten of vlechten, maar ze raadt aan om het een of twee keer per week aan te houden. Haarolie werkt om de buitenste cuticula van dorstige lokken te smeren en zorgt voor intens vocht zodat het haar sterker, glanzender en zachter wordt. Gebruik een haarolie op je hoofdhuid en lokken voordat je gaat douchen en onder de douche voor een diepe hydraterende behandeling.

Breng een paar pompjes of een tot drie handpalmen olie voorzichtig op je hoofdhuid aan en gebruik een-twee pompjes op je lokken, afhankelijk van de dichtheid en haartextuur, zegt Dr. Gupta. Het gebruik van haarolie, aan de andere kant, is gewoon de gewoonte om olie op je lokken aan te brengen - voornamelijk gericht op de middenschacht en uiteinden. De hoeveelheid olie die je nodig hebt is afhankelijk van de olie die je gebruikt, het doel (een paar druppels als serum of meer als masker) en de lengte van je haar.

U zou waarschijnlijk ook profiteren van de hydraterende effecten van een haarolie als u chemisch behandeld of verwerkt haar heeft of relaxers gebruikt, die ook erg uitdrogend kunnen zijn.

Leave Message

Required fields are marked *