Hoe maak je haargroeiolie thuis?

Recept voor natuurlijke haargroeiolie 2 eetlepels gefractioneerde kokosolie, 1 eetlepel avocado-olie, ½ eetl ricinusolie, 1 theelepel jojoba-olie, 2 druppels etherische olie van cipres, 2 druppels etherische olie van cederhout of etherische olie van pepermunt, 2 druppels etherische olie van rozemarijn. Ongeacht de formule beginnen haargroeioliën een effect te vertonen gedurende een periode van 2 tot 6 maanden, afhankelijk van de gebruiksfrequentie en de haargezondheid van het individu.

Hoe maak je haargroeiolie thuis?

Recept voor natuurlijke haargroeiolie 2 eetlepels gefractioneerde kokosolie, 1 eetlepel avocado-olie, ½ eetl ricinusolie, 1 theelepel jojoba-olie, 2 druppels etherische olie van cipres, 2 druppels etherische olie van cederhout of etherische olie van pepermunt, 2 druppels etherische olie van rozemarijn. Ongeacht de formule beginnen haargroeioliën een effect te vertonen gedurende een periode van 2 tot 6 maanden, afhankelijk van de gebruiksfrequentie en de haargezondheid van het individu. Het kiezen van een zelfgemaakte haarolie voor snellere haargroei lijkt misschien moeilijk, maar de bovengenoemde zelfgemaakte haargroeioliën zijn precies wat je zoekt. Een onderzoek naar de effectiviteit van rozemarijnolie voor de haargroei verklaarde dat de olie het aantal haren na 6 maanden aanzienlijk verhoogde, maar er waren geen veranderingen merkbaar na 3 maanden.

Kalonji-zaden in combinatie met je haarolie stimuleren niet alleen de haargroei, maar behandelen ook gespleten haarpunten en conditioneren het haar. De combinatie van verschillende drageroliën en een stimulerende etherische oliemengsel maken deze haargroeiolie een grote aanwinst in uw natuurlijke haarverzorgingsroutine. Daarnaast zijn er talloze essentiële oliën die je kunt toevoegen als je van plan bent om het op je hoofdhuid te gebruiken voor haargroei. Uien, een veelgebruikt doe-het-zelf-ingrediënt in veel culturen, bevatten een hoog zwavelgehalte en helpen bij het behandelen van veel haarproblemen, waaronder haaruitval.

Deze gezonde doe-het-zelf hoofdhuidolie voor haargroei zit boordevol essentiële oliën met ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen die helpen bij het bestrijden van haaruitval, het stimuleren van de hoofdhuid voor groei en meer. Twee keer per dag aangebracht verdween de alopecia (waarvan mij werd verteld dat het een vorm van schimmel is) met normale haargroei in ongeveer 6-8 weken. Een studie van Tsukuba Research Laboratories in Ibaraki, Japan keek naar hoe OPC's (druivenpitolie bevat een grote hoeveelheid OPC's) de haargroei bevorderden. Of je nu wilt dat je haar sneller of dikker groeit of haaruitval of grijzend haar voorkomt, je kunt snel een zelfgemaakte kruidenolie maken om aan je specifieke behoeften te voldoen.

De beste tijd om de olie aan te brengen is de avond voordat je je haar wast, zodat de olie zijn magie kan uitoefenen terwijl je slaapt. Verrijkt met vitamine A, vitamine C en andere voedende voedingsstoffen, hibiscusbloemen staan erom bekend de haargroei te bevorderen, haaruitval te voorkomen en vergrijzing van het haar te vertragen.

Leave Message

Required fields are marked *