Is haargroeiolie goed?

De dermatoloog verklaarde dat haarolie de haargroei bevordert, een pure mythe is. Oliën kunnen je haar voeden, maar ze kunnen de haargroei niet initiëren.

Is haargroeiolie goed?

De dermatoloog verklaarde dat haarolie de haargroei bevordert, een pure mythe is. Oliën kunnen je haar voeden, maar ze kunnen de haargroei niet initiëren. Dus als je denkt dat haaroliën haaruitval stoppen en de haargroei bevorderen, heb je het mis. Door Kaleigh Fasanella en Audrey Noble Het is om deze reden dat mensen snel elke remedie kunnen proberen die resultaten belooft.

En we snappen het; die foto's voor en na zullen je echt raken. De technologie achter haargroei- en haarverliesbehandelingen is de afgelopen jaren ook verbeterd, hoewel het vermeldenswaard is dat sommige van deze behandelingen duur en onhoudbaar kunnen zijn. Omdat niet iedereen het zich kan veroorloven om honderden te laten vallen tijdens een behandeling op kantoor, wenden veel mensen zich tot natuurlijke en doe-het-zelf-alternatieven. Garshick is het daarmee eens, en merkt op dat alles wat echt bekend is over ricinusolie voor haargroei, is dat het ricinolzuur dat erin wordt aangetroffen de bloedsomloop in de hoofdhuid kan stimuleren en vervolgens gezonder en sterker haar kan bevorderen, maar dit is op dit moment allemaal speculatief.

„Er is geen overtuigend bewijs dat ricinusolie de hergroei van haar kan bevorderen”, zegt ze. Om voor te stellen dat ricinusolie de haargroei versnelt, is een strak gereguleerd proces (één centimeter per maand) waarvoor door de FDA goedgekeurde medicijnen voor haaruitval geen invloed hebben, belachelijk, stelt hij. Zonder legitiem klinisch bewijs is er geen manier om te zeggen of ricinusolie de haarverzorgingsremedie is - alles wat sommige mensen beweren dat het zo is. Dat gezegd hebbende, zolang u eerst uw arts raadpleegt, zou het geen probleem moeten zijn om er zelf mee te experimenteren om te zien hoe en of het voor u werkt.

Dus totdat er meer wetenschappelijk onderbouwde informatie over dit onderwerp is, is het het beste om gloeiende getuigenissen met een korreltje zout te nemen. Een niet-vettig haargroeiserum dat natuurlijke plantaardige ingrediënten gebruikt die zijn getest in twee geblindeerde placebogecontroleerde klinische onderzoeken om de haargroei te stimuleren, strengen te hydrateren en lang haar te beschermen tegen beschadiging. Van etherische olie van pepermunt is gemeld dat het de haargroei ten goede komt en de dikte verhoogt, omdat het menthol bevat, een ingrediënt dat helpt de bloedtoevoer naar de haarzakjes te verhogen, zegt Frieling. Deze verkwikkende formule bevat ook biotine, een ander belangrijk eiwit voor het haar.

Breng één tot twee pompjes aan op nat of droog haar om de lokken glad te maken en te voeden. De formule bevat arganolie, een olie waarvan in sommige onderzoeken is aangetoond dat het de haargroei bevordert, zegt Guanche. Een veganistische formule die een krachtige stoot van oliën bevat waarvan is bewezen dat ze de haargroei bevorderen, waaronder arganolie, kokosolie, ricinusolie en tea tree olie. Omdat bergamotolie helpt bij het genezen en verminderen van ontstekingen, kalmeert het de hoofdhuid en vermindert het de droogheid, waardoor een gezonde haargroei mogelijk is, zegt Frieling.

Om als haargroeiserum te gebruiken, voegt u eenvoudig een paar druppels toe aan uw normale shampoo. Voor een eenvoudig en natuurlijk, maar effectief zelfgemaakt haargroeiserum, combineer aloë vera-gel, etherische olie van rozen, druivenpitolie en kokosolie, zegt Rina M. Allawh, een door de raad gecertificeerde dermatoloog in Philadelphia. Meng voor een nog eenvoudiger recept een deel ricinusolie met drie delen kokosolie.

Betaal pas nog een autoverzekeringsrekening als je dit ziet. Een mix van granaatappelzaadolie, druivenpitolie en gefractioneerde kokosolie houdt het haar dat je hebt zacht terwijl het de verdere haargroei stimuleert en voedt. Ze is een expert in het onderzoeken en schrijven van haar- en huidverhalen, zoals de beste shampoos voor dunner wordend haar en de beste toners voor een acnegevoelige huid, en voelt zich vooral goed geïnformeerd over haargroeioliën, dankzij haar eigen worsteling met wat volgens haar post-COVID-19-gerelateerd haarverlies was. Deze lichtgewicht haarolie maakt je niet alleen klaar voor groot succes bij de haargroei (schreeuw naar de kokos-, jojoba- en zonnebloemzaadolie van de formule), maar het helpt ook om je flyaways glad te maken en te verzachten.

Bedoeld om je haar in slechts zeven dagen te transformeren, werken aminozuren overuren om beschadigde delen van het haar weer op te bouwen, terwijl Ressurection Sap, een plant waarvan bekend is dat hij na 10 jaar op de rand van de dood weer tot leven komt, werkt om de structuur van de vezel te behouden. Zet je eindverzorgingsspel op slot en de natuurlijke haarfabriek bovenop je hoofd zal je blijven voorzien van groei. Perfect voor natuurlijke haartypes, deze olie is exclusief gemaakt voor de hoofdhuid om droog of beschadigd haar te revitaliseren en te verjongen. Haargroeioliën kunnen haren verzorgen, de hoofdhuid hydrateren en uw follikels ondersteunen terwijl ze zo goed mogelijk nieuwe haren laten groeien.

Maar als u de komende maanden aanhoudende problemen met de groei opmerkt, vooral wat betreft haaruitval, en geen van de bovenstaande methoden helpt (de meeste duren ongeveer 30 dagen om effecten te vertonen), neem dan zeker contact op met een dermatoloog of tricholoog. Maar de beste manier om de haargroei te helpen, is door te voorkomen dat het op een punt komt waarop het dunner wordt. De oliebehandeling van OGX is doordrenkt met collageen, tarwe-eiwit en vitamine B7 om het haar van de streng te versterken en uw natuurlijke haargroeiproductie te verhogen. .

Leave Message

Required fields are marked *