Laat olie je haar groeien?

De dermatoloog verklaarde dat haarolie de haargroei bevordert, een pure mythe is. Oliën kunnen je haar voeden, maar ze kunnen de haargroei niet initiëren.

Laat olie je haar groeien?

De dermatoloog verklaarde dat haarolie de haargroei bevordert, een pure mythe is. Oliën kunnen je haar voeden, maar ze kunnen de haargroei niet initiëren. Dus als je denkt dat haaroliën haaruitval stoppen en de haargroei bevorderen, heb je het mis. Naast het aanbrengen op je haar, kun je ook eetbare amandelolie consumeren als je haar te droog is.

Het helpt bij het verzegelen van het vocht, waardoor haaruitval wordt voorkomen. Een studie wees uit dat pepermuntolie, wanneer gebruikt op muizen, het aantal follikels, de follikeldiepte en de algehele haargroei verhoogde. Het masseren van de olie in de hoofdhuid verhoogt de bloedcirculatie, wat de haargroei kan verbeteren. Het aanbrengen van olie op de hoofdhuid kan ook roos voorkomen.

Door Kaleigh Fasanella en Audrey Noble Het is om deze reden dat mensen snel elke remedie kunnen proberen die resultaten belooft. En we snappen het; die foto's voor en na zullen je echt raken. De technologie achter haargroei- en haarverliesbehandelingen is de afgelopen jaren ook verbeterd, hoewel het vermeldenswaard is dat sommige van deze behandelingen duur en onhoudbaar kunnen zijn. Omdat niet iedereen het zich kan veroorloven om honderden te laten vallen tijdens een behandeling op kantoor, wenden veel mensen zich tot natuurlijke en doe-het-zelf-alternatieven.

Garshick is het daarmee eens, en merkt op dat alles wat echt bekend is over ricinusolie voor haargroei, is dat het ricinolzuur dat erin wordt aangetroffen de bloedsomloop in de hoofdhuid kan stimuleren en vervolgens gezonder en sterker haar kan bevorderen, maar dit is op dit moment allemaal speculatief. „Er is geen overtuigend bewijs dat ricinusolie de hergroei van haar kan bevorderen”, zegt ze. Om voor te stellen dat ricinusolie de haargroei versnelt, is een strak gereguleerd proces (één centimeter per maand) waarvoor door de FDA goedgekeurde medicijnen voor haaruitval geen invloed hebben, belachelijk, stelt hij. Zonder legitiem klinisch bewijs is er geen manier om te zeggen of ricinusolie de haarverzorgingsremedie is - alles wat sommige mensen beweren dat het zo is.

Dat gezegd hebbende, zolang u eerst uw arts raadpleegt, zou het geen probleem moeten zijn om er zelf mee te experimenteren om te zien hoe en of het voor u werkt. Dus totdat er meer wetenschappelijk onderbouwde informatie over dit onderwerp is, is het het beste om gloeiende getuigenissen met een korreltje zout te nemen. Hoewel oliën de hoofdhuid conditioneert, zal het niet voorkomen dat het haar valt, noch zal het de snelheid van hergroei van het haar versnellen, zegt Dr. Apoorva Shah.

De meeste haargroeioliën die je kunt kopen, zullen het haar niet echt sneller laten groeien, maar bevorderen eerder de groei door breuk en schade te beteugelen. Minoxidil is het enige door de FDA goedgekeurde ingrediënt voor haargroei in de VS. zegt Birnur Aral, Ph, D. Als het product geen Minoxidil bevat, pas dan uw verwachtingen dienovereenkomstig aan.

Aral verwacht dat veel haaroliën werken als smeermiddelen op het haar halverwege de lengtes en uiteinden die breuk helpen voorkomen, wat resulteert in langer haar. Geëxtraheerd uit sesamzaadjes, stimuleert het de haargroei en is geweldig voor diegenen die op zoek zijn naar haargroei. Als je echte haargroei wilt, pak dan een fles van de beproefde haargroeioplossing Rogaine. Door te streven naar het verhogen van de bloedtoevoer naar de hoofdhuid en het verbeteren van de haardichtheid, kan deze olie een game-wisselaar zijn.

Ongeacht de reden, het verliezen van je haar kan voor sommigen buitengewoon verwoestend zijn dat de meeste mensen, aangezien haar een externe factor is die een grote invloed kan hebben op iemands zelfbeeld en zelfvertrouwen. Ondanks het feit dat oliën de essentiële functie van conditionering van de hoofdhuid vervult, zal het niet voorkomen dat het haar valt als u al last heeft van haaruitval. In tegenstelling tot andere populaire oliën en vitamines zoals rozemarijnolie en vitamine B5, die beide studies hebben die hun hulp bij de haargroei ondersteunen, Dr... En als je met die laag olie in de zon stapt, „verwarmt de zon de olielaag, die op zijn beurt de interne structuur van het haar opwarmt en dan is al het vocht verdwenen.

Veel vrouwen schrikken terug om het scheermes te gebruiken om lichaamshaar kwijt te raken, uit angst dat hun haar dikker zou worden. Terwijl mensen met vettig haar en huid deze willen overslaan, is ylang-ylang olie ideaal voor mensen met een droge hoofdhuid, omdat het de talgproductie kan stimuleren. Eén studie toonde een toename van 34,5 procent van de haargroei aan bij degenen die gedurende 8 maanden oraal vitamine E hebben aangevuld, hoewel het belangrijk is op te merken dat de resultaten heel verschillend kunnen zijn wanneer ze rechtstreeks op het haar worden aangebracht. Meng verschillende druppels lavendelolie in 3 eetlepels dragerolie, zoals olijfolie of gesmolten kokosolie, en breng het rechtstreeks op je hoofdhuid aan.

Amandelolie Een studie gepubliceerd in het tijdschrift Annals of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences heeft aangetoond dat amandelextracten de haargroei bij muizen bevorderen. Voor velen kan het mengen van wat met een dragerolie of je shampoo en dat regelmatig op je hoofdhuid aanbrengen, de haargroei, kracht of glans verhogen. De voordelen van uienolie voor haar begonnen binnen slechts twee weken bij de deelnemers aan het onderzoek te verschijnen. .

Leave Message

Required fields are marked *