Werken oliën voor haargroei echt?

Oliën kunnen je haar voeden, maar ze kunnen de haargroei niet initiëren. Dus als je denkt dat haaroliën haaruitval stoppen en de haargroei bevorderen, heb je het mis.

Werken oliën voor haargroei echt?

Oliën kunnen je haar voeden, maar ze kunnen de haargroei niet initiëren. Dus als je denkt dat haaroliën haaruitval stoppen en de haargroei bevorderen, heb je het mis. De meeste haargroeioliën die je kunt kopen, zullen het haar niet echt sneller laten groeien, maar bevorderen eerder de groei door breuk en schade te beteugelen. Minoxidil is het enige door de FDA goedgekeurde ingrediënt voor haargroei in de VS.

zegt Birnur Aral, Ph, D. Als het product geen Minoxidil bevat, pas dan uw verwachtingen dienovereenkomstig aan. Aral verwacht dat veel haaroliën werken als smeermiddelen op het haar halverwege de lengtes en uiteinden die breuk helpen voorkomen, wat resulteert in langer haar. Door Kaleigh Fasanella en Audrey Noble Het is om deze reden dat mensen snel elke remedie kunnen proberen die resultaten belooft.

En we snappen het; die foto's voor en na zullen je echt raken. De technologie achter haargroei- en haarverliesbehandelingen is de afgelopen jaren ook verbeterd, hoewel het vermeldenswaard is dat sommige van deze behandelingen duur en onhoudbaar kunnen zijn. Omdat niet iedereen het zich kan veroorloven om honderden te laten vallen tijdens een behandeling op kantoor, wenden veel mensen zich tot natuurlijke en doe-het-zelf-alternatieven. Garshick is het daarmee eens, en merkt op dat alles wat echt bekend is over ricinusolie voor haargroei, is dat het ricinolzuur dat erin wordt aangetroffen de bloedsomloop in de hoofdhuid kan stimuleren en vervolgens gezonder en sterker haar kan bevorderen, maar dit is op dit moment allemaal speculatief.

„Er is geen overtuigend bewijs dat ricinusolie de hergroei van haar kan bevorderen”, zegt ze. Om voor te stellen dat ricinusolie de haargroei versnelt, is een strak gereguleerd proces (één centimeter per maand) waarvoor door de FDA goedgekeurde medicijnen voor haaruitval geen invloed hebben, belachelijk, stelt hij. Zonder legitiem klinisch bewijs is er geen manier om te zeggen of ricinusolie de haarverzorgingsremedie is - alles wat sommige mensen beweren dat het zo is. Dat gezegd hebbende, zolang u eerst uw arts raadpleegt, zou het geen probleem moeten zijn om er zelf mee te experimenteren om te zien hoe en of het voor u werkt.

Dus totdat er meer wetenschappelijk onderbouwde informatie over dit onderwerp is, is het het beste om gloeiende getuigenissen met een korreltje zout te nemen. Haargroeioliën herstellen voedingsstoffen aan je lokken en hoofdhuid om de haarproductie te verhogen, de wortels te versterken en breuk te voorkomen. Het geheim van Rapunzel? Waarschijnlijk een haargroeiolie. We houden van haaroliën die kroezen helpen gladstrijken en uitgedroogde lokken rehydrateren, maar de laatste tijd is er veel geroezemoes over ingrediënten die echt helpen haar uit te laten groeien.

Rozemarijnolie wordt geprezen als een heldeningrediënt, maar het is niet de enige. Van pepermuntolie, lavendelolie en zelfs eenvoudige aloë vera is aangetoond dat ze de haargroei verhogen. Naast het product zelf heeft de massagetechniek die wordt gebruikt bij het aanbrengen van olie ook een groot aantal voordelen. Je kijkt naar een van de beste hechtingsoliën in het spel, een super populaire keuze om gebroken haar weer in elkaar te zetten.

Hoewel er geen overtuigende onderzoeken zijn naar pepermunt die de haargroei bevordert, kan ontstekingsremmende menthol een droge, jeukende hoofdhuid kalmeren en een vruchtbaarder fundament vormen voor gezond haar. Bedoeld om je haar in slechts zeven dagen te transformeren, werken aminozuren overuren om beschadigde delen van het haar weer op te bouwen, terwijl Ressurection Sap, een plant waarvan bekend is dat hij na 10 jaar op de rand van de dood weer tot leven komt, werkt om de structuur van de vezel te behouden. Naast de uiensapmethode en hibiscus zijn er andere methoden die enige wetenschap achter zich hebben die je kunt gebruiken om de haargroei te stimuleren. Perfect voor natuurlijke haartypes, deze olie is exclusief gemaakt voor de hoofdhuid om droog of beschadigd haar te revitaliseren en te verjongen.

Door te streven naar het verhogen van de bloedtoevoer naar de hoofdhuid en het verbeteren van de haardichtheid, kan deze olie een game-wisselaar zijn. Dit is een percentage waar maar heel weinig actieve ingrediënten naar verwachting goed bij werken, dus de meeste haargroei-ingrediënten die erna komen, zullen waarschijnlijk weinig tot geen effect hebben. Omdat bergamotolie helpt bij het genezen en verminderen van ontstekingen, kalmeert het de hoofdhuid en vermindert het de droogheid, waardoor een gezonde haargroei mogelijk is, zegt Frieling. Een mix van granaatappelzaadolie, druivenpitolie en gefractioneerde kokosolie houdt het haar dat je hebt zacht terwijl het de verdere haargroei stimuleert en voedt.

Massage voor de haargroei om uw bloedstroom te stimuleren en de broodnodige voedingsstoffen naar uw follikels te brengen. .

Leave Message

Required fields are marked *